Herplaatsers in Nederland


Deze honden zijn in Nederland, maar moeten herplaatst worden.


De herplaatsbijdrage voor een herplaatshond is € 195,-

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman adopties@hondzoekthuis.org (onze adoptieconsulenten)

Klik op de naam van de hond.

Stella, Leanna, Lara

Stella
Hoi allemaal
Mijn naam is Stella, een mooie slanke Labradormix dame van nu 8 jaar oud. 5 jaar geleden ben ik vanuit Spanje naar België verhuisd en bij een leuk gezin komen wonen. Helaas zijn de omstandigheden daar veranderd en zit ik nu hele dagen alleen en dat is niet leuk en goed voor mij.
Hoewel ik 8 ben heb ik nog heel veel energie, ik ben gek op zwemmen en op joggen samen met mijn baasje maar ja dat zit er nu niet in uiteraard. Ik ben gek op kinderen. Knuffelen doe ik ook graag, ik kom gewoon mijn aandacht vragen met mijn poot op de arm van iemand en wil dan geaaid worden.
Andere honden is alleen een probleem als ze heel erg energiek zijn dat vind ik niet zo leuk. Los is het geen probleem maar aan de lijn wel. En oh ja ik kan de eerste 10 minuten ook wat aan de riem trekken, tot ik eenmaal snuffel plekjes heb gevonden. Katten moet ik niets van hebben ! En oh ja ik ben het liefste binnen, hou niet zo van in de tuin liggen.
‘ Bent u het baasje dat lekker met mij wil wandelen, joggen, zwemmen en knuffelen en bent u vaak thuis dus bij mij zodat ik niet zo alleen ben? Dan verhuis ik graag naar u toe. Ook een opvang zou voor Stella momenteel heel welkom zijn. Stella verblijft in Hulshout, België en kan daar dus ook op afspraak en bij een match bezocht worden.
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Monique Kuijper (onze adoptieconsulente)naar boven


Leanna
Hallo allemaal
Mijn naam is Leanna . In 2020 ben ik vanuit Spanje naar Nederland gekomen maar nu door vervelende omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuw huisje.
In het begin ben ik angstig maar eenmaal gewend ben ik erg aanhankelijk naar mijn baasje. Ik ben ondanks mijn leeftijd van 9 jaar nog altijd erg enthousiast met wandelingen, het liefst zo vaak mogelijk en naar het bos vind ik heerlijk.
Ik kan niet zo goed tegen lang alleen zijn en slaap liever op bed bij mijn baasje als in een bench. Andere honden en katten tolereer ik wel maar toch wil ik het liefste mijn baasje helemaal alleen voor mezelf. Kleine kinderen vind ik een beetje eng, wat oudere kinderen vanaf 12 met honden ervaring vind ik wel erg leuk.
Mijn gewicht is 14 kilo en uiteraard gesteriliseerd. Ik heb Leishmania maar momenteel is dat in rust. Door de verandering van huisje en baasje kan het door de stress wel weer op gaan spelen.
Leanna verblijft momenteel bij haar bazinnetje in Dongen. Daar kan ze na afspraak en bij een match bezocht worden.
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Monique Kuijper (onze adoptieconsulente)naar boven


Lara
Lara is in 2018 door ons geplaatst en nu door omstandigheden op zoek naar een nieuw warm mandje………hieronder de tekst geschreven door haar huidige baasje. Lara verblijft momenteel in opvang in Noordwijkerhout
Lara is een lieve trouwe hond die even de kat uit de boom kijkt maar zich al snel vertrouwd voelt wanneer zij voldoende aandacht en liefde ontvangt.
Lara houdt ervan om lekker te wandelen en te rennen in het park of op het strand. Verder loopt ze aangelijnd (vanwege haar jachtinstinct). Ze is een echte knuffelkont maar kan ook goed zichzelf vermaken. Even alleen thuis zijn is dan ook geen probleem als ze voldoende lichaamsbeweging heeft gehad. Momenteel verblijft Lara bij een gastgezin waar zij samenwoont met een reutje, wat ze heerlijk vindt. Ze houdt van het gezelschap en nadat ze elkaar goed kennen zelfs van stoeien. Met teefjes gaat Lara minder goed samen. Hier kan ze naar uitvallen (puur blaffen).
Anders dan haar leeftijd doet vermoeden is Lara met haar 7 jaar nog steeds erg speels en oogt nog jong. Ze verovert zo gemakkelijk ieders hart.
Wanneer er bezoek langskomt of er wordt aangebeld gaat ze flink blaffen, maar wanneer het bezoek haar even negeert dan kalmeert ze snel en komt ze langs voor een aai over haar bol.
Helaas kunnen wij momenteel door een scheiding en een andere woonruimte waar honden niet welkom zijn niet voor haar zorgen waar we genoodzaakt zijn om op zoek te gaan naar een ander baasje. We hopen dat dit haar huisje voor altijd gaat zijn want dat verdient ze. Het is fijn als Lara bij iemand kan wonen die haar voldoende uit kan laten, een heerlijke bos/duin/strand/park wandeling vindt ze heerlijk. (alleen op strand los ivm jachtinstinct). Samen met een ander reutje kan Lara ook goed samen.
Met kinderen kan Lara goed, wel bij nieuwe kinderen altijd even samen benaderen.
Het is belangrijk dat een baasje stevig in haar of zijn schoenen staat, ze houdt van baasjes met zelfvertrouwen. Ben je wat onzeker met honden of nog niet gewend aan honden, dan is Lara geen goede match. Lara houdt van duidelijkheid dit geeft haar ook zelfvertrouwen. Wanneer Lara zich goed op haar gemak voelt, dan heb je een super loyale en lieve hond die je heel veel vreugde geeft.

Lara : 1-5-2016 (oorsprong Spanje, mix)
Schofhoogte 46 cm
Kg 18
Medische geschiedenis: Leishmania in rust

De prijs is een vaste prijs (per hond)
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente) Telefonisch contact is mogelijk na afspraak.


naar boven