Een hartverwarmende actie van 3 dappere Dames


Maatschappelijke stage in het JOC!

Amy de Bruijn, Claudia Ernest en Vera van den Eijnden werken aan een zelf bedacht maatschappelijke stage project in het JOC! Samen zetten zij een actie op voor een goed doel wat zij zelf gekozen hebben! Namelijk: Hondzoekthuis. Hondzoekthuis is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van de honden in Zuid Spanje. Dit doen zij onder andere door honden te herhuisvesten, tijdelijke opvang te bieden, voorlichten te geven over hoe je met honden en (huis)dieren om hoort te gaan en te streven naar goede wet- en regelgeving voor omgang met (huis)dieren. (Kijk voor meer informatie op www.hondzoekthuis.org) Amy, Claudia en Vera zijn druk bezig met het maken van kaarten en cakejes die zijn kunnen verkopen.

De hele opbrengst zal aan het eind van hun maatschappelijke stage geschonken worden aan Hondzoekthuis.

(v.l.n.r. Vera van den Eijnden, Claudia Ernest, Amy de Bruijn)



Voor hun maatschappelijke stage project moesten Amy de Bruijn, Claudia Ernest en Vera van den Eijnden een goed doel uitkiezen. Omdat Amy haar moeder ongeveer 1 jaar geleden Foxy heeft geadopteerd via Hond zoekt Huis was het goede doel voor Amy niet zo moeilijk kiezen.... en na overleg met Claudia en Vera werd Hond zoekt Huis de gelukkige! Ze hadden zelf een actie bedacht namelijk 3D-kaarten en Cupcakes maken en gaan verkopen in een bejaardentehuis. De volgende stap was het maken van een flyer zodat ze alvast bekendheid kregen. 30 Juni was de grote dag om de zelfgemaakte kaarten en cakejes te gaan verkopen en dat was super gegaan. Vandaag was de grote dag om het opgehaalde bedrag te overhandigen aan Yvonne Groenewoud van Hond zoekt Huis. Wat een geweldig mooi bedrag hebben deze jongedames opgehaald namelijk € 104.92.

Namens alle zwerfhondjes in Spanje en Hond zoekt Huis willen wij Claudia,Amy en Vera heel erg bedanken, want jullie hebben het super gedaan en het gaat zeker goed besteed worden.