Honden ter adoptie in Spanje


Onderstaande honden bevinden zich in Spanje en kunnen vanuit Nederland worden geadopteerd.


Bijna elke hond die op dit deel van onze site staat, verblijft op dit moment dus bij een opvanggezin in Spanje in huis of heeft in een gezinssituatie geleefd. Hierdoor hebben we een redelijk volledig beeld van deze honden, waardoor een optimale fit tussen deze hond en U als adoptant mogelijk is.
Het betekent niet dat deze honden dus niet zo nodig een nieuw, veilig en liefdevol thuis nodig hebben. Immers, als deze hond geadopteerd is, biedt dit een andere Spaanse hond weer een veilig, tijdelijk, onderkomen.
Helaas kunnen wij zelden exact aangeven hoe lang er tussen de adoptie en vlucht zal zitten. Dit kan variëren van 1-6 weken. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Bij een aantal honden ziet u een reservering staan. Voor deze honden bestaat serieuze belangstelling en wordt een huisbezoek gepland. In de regel proberen wij dat binnen 7-10 dagen te doen. Daarna is meestal duidelijk of een van onze honden wel of niet wordt geadopteerd. Vervolgens komt er dan geadopteerd bij te staan of gaat de reservering er weer af.

Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman of Monique Kuijper adopties@hondzoekthuis.org of bel: 0641696267 of 0640725268 (onze adoptieconsulenten)
bereikbaar: Maandag t/m Vrijdag van 14:00 tot 16:00Let op, u moet de hond zelf van het vliegveld halen!Klik op de naam van de hond.

Qisar, Lexi, Lola, Bono, Vicky, Nacho, Sandy, Napoleon en Bud.

Qisar
Hallo,
Ik ben Qisar, een mooie kruising van ongeveer 1 jaar oud. (Geb. 01-09-2019) Qisar is een Deense naam ik had namelijk een Deens baasje. Helaas moest die omdat hij ziek was terug naar Denemarken. Hij vroeg een vriend op ij te passen tot hij terug zou komen, die heeft mij ter adoptie aangeboden, dat is niet gelukt. Mijn baasje heeft APAA gevraagd of ik tijdelijk in de kennel kon verblijven. Dat kon maar helaas hij heeft besloten mij niet meer te komen halen………..Ik ben nu dus op zoek naar en thuis voor altijd! Ik ben een jonge enthousiaste vent die het goed kan vinden met andere honden, ook kinderen vind ik erg leuk. Ik heb een schofthoogte van 50 cm. Ik heb veel energie en vind het heerlijk als ik mee mag om te wandelen. Heeft u een thuis voor mij voor altijd en natuurlijk ook de tijd voor mij, nu en in de toekomst?

Wilt u meer informatie belt of, mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente)
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 op nummer: 0641696267
Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.naar boven


Lexi
Hallo allemaal
Mijn naam is Lexi, ik ben een mooie American Stafford dame van ruim 3 jaar, ben 40 cm en ik weeg 28 kilo. Ik werd hier in Spanje gebruikt als puppy machine, ik heb veel nestjes gehad in mijn leven en toen mijn eigenaar me zat was wilde hij me van het balkon gooien. Gelukkig ben ik daarvan gered en zit sindsdien veilig in de kennel. In het begin vond ik andere honden niet zo leuk, maar dat is nu veel beter hoewel ik beter bij een reu geplaatst kan worden dan bij een ander teefje omdat ik daarover de baas wil zijn. Ik ben gek op kinderen en mensen, ik hou heel erg van aandacht. Ik ben wel sterk dus zoek een baasje dat sterk in de schoenen staat en ook wel ervaring heeft met mijn ras. En me vooral als huishond wil en niet voor het plaatje wat ik ben. Een gezin met wat oudere kinderen zou ik heel leuk vinden. Bent u misschien???

Wilt u meer informatie belt of, mailt u dan naar Monique Kuijper (onze adoptieconsulente)
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 op nummer: 0640725268
Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.naar boven


Lola
Hallo daar
Mij naam is Lola ik ben een lieve Stafford van 2 jaar oud. Mijn verhaal is niet zo leuk, ik werd door mijn vorige eigenaar opgesloten en kreeg geen eten. Gelukkig moest hij naar de gevangenis en ben ik door de politie gered en in veiligheid gebracht. Ik heb een tijdje in een opvang gezin gezeten waar ik aangekomen ben en waar ook kinderen waren die al wat ouder waren en ook ervaring met mijn ras hadden. Ik ben nu op zoek naar mijn eigen veilige plekje, een rustig huis zonder stress. Waar geen kleine kinderen zijn en wel bij iemand die ervaring heeft met mijn ras. Daarom zal de adoptie procedure ook wat strenger zijn, zodat ik zeker terecht kom bij een baasje dat mij wil om wie ik ben en niet om het ras wat ik ben. Ik heb veel energie, dus die moet ik wel kwijt kunnen. Is dat misschien bij u???

Wilt u meer informatie belt of, mailt u dan naar Monique Kuijper (onze adoptieconsulente)
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 op nummer: 0640725268
Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.naar boven


Bono
Hoi daar
Ik ben Bono een mooie mix reu van ruim 2 jaar oud. Ik ben een flinke kerel van 67 cm hoog en heb al in een huis gewoond. Maar helaas gingen mijn baasjes uit elkaar en moest ik ineens in de tuin wonen, er werd niet met mij meer gewandeld. Gelukkig ben ik daar weggehaald en nu zit in de kennel. Ik ben een sociale vent, gewend aan kinderen en kinderen boven de 10. Jongere kinderen kan ik misschien omverlopen. Ik loop netjes aan de riem en kan het ook met andere honden goed vinden. Waar ik woonde waren buiten ook katten en ik heb daar nooit raar naar gedaan. Bent u het baasje met tijd voor mij om lekker te wandelen en te spelen?

Wilt u meer informatie belt of, mailt u dan naar Monique Kuijper (onze adoptieconsulente)
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 op nummer: 0640725268
Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.naar boven


Vicky (gereserveerd)
Hoi allemaal
Mijn naam is Vicky, ik ben een mooie wat verlegen dame van ruim 3 jaar oud. Ik ben hier in Spanje zwervend gevonden zonder chip en er is niemand die mij mist. Dus nu zoek ik een fijn plekje bij baasjes die wel goed op mij letten en voor mij zorgen. Ik ben ongeveer 60 cm hoog, kan het goed met andere honden vinden en kom steeds meer uit mijn verlegen stand. Kinderen vind ik ook leuk, alleen moeten ze wel wat ouder zijn of honden gewend. Ik ben helemaal gezond en klaar om te reizen. Bent u het lieve baasje wat altijd voor me zal zorgen en de tijd wil nemen om mij nog meer zelfvertrouwen te geven?

naar boven


Nacho
Hallo allemaal
Mijn naam is Nacho. Ik ben een vriendelijke kerel van ruim 3 jaar oud (geboren juni 2017). Ik ben 61 cm hoog en een klein beetje te dik op het moment maar dat komt met lekker veel beweging en wandelen vanzelf weer goed. Ik heb mijn hele leven in een huis gewoond bij een lief baasje maar helaas kan die niet meer voor me zorgen. Nu zit ik in de kennel hier en dat vind ik helemaal niet zo leuk, ik ben dan ook op zoek naar een lekkere mand met lieve baasjes. Ik kan het prima vinden met kinderen en andere honden, of ik katten leuk vind kan getest worden. Ik ben helemaal klaar om te reizen, heeft u tijd voor me om lekker te wandelen en te knuffelen???naar boven


Sandy
Hoi allemaal,
Mijn naam is Sandy een mooi (mix?) herder teefje van 6 jaar oud (geb. 20/06/2014) Ik ben gevonden op het strand hier in Spanje. Ik zat onder de vlooien en teken. Helaas was dit niet de eerste keer, nu verblijf ik in een kennel hier in Spanje. Mijn “baasje” heeft duidelijk niet goed voor me gezorgd…….gelukkig ben ik nu veilig, ik heb mijn testen gehad en we wachten op de uitslag, maar zover nu bekend ben ik gezond. Ik kan het goed vinden met andere honden en ook kinderen is geen probleem. Ik ben niet zo heel groot schofthoogte 57 cm. Heeft u een thuis voor mij? Dan horen we graag van u!naar boven


Napoleon
Goedendag allemaal,
Ik ben Napoleon, een flinke kerel, 73 cm hoog en ongeveer 45 kilo. Ik ben waarschijnlijk een Mastin mix, rustig van karakter en ik heb in een huis gewoond met andere honden en kinderen. Loop netjes aan de riem en hou van een wandeling.
Ik zoek een fijne baas die lekker met mij wil wandelen en het liefst een beetje ruimte heeft. Bent u dat misschien?? Neem dan snel contact op, via pb kan ook.

naar boven


Bud
Hallo daar
Ik ben Bud, een grote jongen van zo’n 35 kilo. Ze denken een mix van een Poolhond (vanwege mijn mooie staart en grijze kleur) en misschien iets van een Mastif. Ik ben een vriendelijke vent, kan het goed vinden met andere honden maar absoluut niet met katten. Kinderen vind ik ook leuk maar dan wel boven de 10 jaar, anders kan ik ze misschien omverlopen of springen. Ik zit hier nu al een tijd in het asiel en wil graag mijn eigen plek met flink wat ruimte en een baas die lekker met me wandelt. En zonder katten in huis, dat gaat echt niet goed.
Ik ben ongeveer 5 jaar oud en heb al in een huis gewoond. Ik heb een beetje last van artritis in mijn linker voorpoot. Verder ben ik een gemoedelijke kerel.
Bent u dat baasje zonder katten en met een grote tuin? Die lekker maar niet te lang met mij wil wandelen en met me wil knuffelen? Dan kom ik misschien wel bij u wonen.
naar boven