Honden ter adoptie in Spanje


Onderstaande honden bevinden zich in Spanje en kunnen vanuit Nederland worden geadopteerd.


Bijna elke hond die op dit deel van onze site staat, verblijft op dit moment dus bij een opvanggezin in Spanje in huis of heeft in een gezinssituatie geleefd. Hierdoor hebben we een redelijk volledig beeld van deze honden, waardoor een optimale fit tussen deze hond en U als adoptant mogelijk is.
Het betekent niet dat deze honden dus niet zo nodig een nieuw, veilig en liefdevol thuis nodig hebben. Immers, als deze hond geadopteerd is, biedt dit een andere Spaanse hond weer een veilig, tijdelijk, onderkomen.
Helaas kunnen wij zelden exact aangeven hoe lang er tussen de adoptie en vlucht zal zitten. Dit kan variëren van 1-6 weken. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Bij een aantal honden ziet u een reservering staan. Voor deze honden bestaat serieuze belangstelling en wordt een huisbezoek gepland. In de regel proberen wij dat binnen 7-10 dagen te doen. Daarna is meestal duidelijk of een van onze honden wel of niet wordt geadopteerd. Vervolgens komt er dan geadopteerd bij te staan of gaat de reservering er weer af.

Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, belt of mailt u
dan naar Mona Koopman 06-41696267 of Monique Kuijper 06-40725268 (onze adoptieconsulenten)
bereikbaar: Maandag t/m Zaterdag van 14:00 tot 16:00Let op, u moet de hond zelf van het vliegveld halen!Klik op de naam van de hond.

Agua, Uro, Chula, Toby, Chica, Sally, Sawa, Sandy, Emma, Cosmo, Jilly, Fenix,
Gordi, Beto, Simba 2, Georgio, Honey, Leona, Rusty, Alistair,
Hope, Bronte, Lump, Jasper, Carrie,
Ilex, Bronson, Seb en Harris.

Agua
Hoi,
Mijn naam is Aqua een mooie Mechelse herder teef van 2 jaar oud, met een schofthoogte van 55 cm en ongeveer 25 kg. Mijn baasje moet helaas verhuizen een daarom moet ik op zoek naar een ander thuis. Ik ben gewend aan honden, katten en kippen. Ik woon nu op een boerderij en dus niet gewend aan het leven in de drukke stad. Ik ben een intelligente, leergierige en energieke dame. Mijn nieuwe baasje moet het dus wel leuk vinden om mij geestelijk en lichamelijk uit te dagen, ik vind het in elk geval allemaal geweldig. Bent u dat energieke baasje dan horen wij dat graag.

naar boven


Uro
Dag allemaal,
Mijn naam is Uro een mooie gehoorzame Mechelse herder reu van 6 jaar oud. 25 kg en 60 cm schofthoogte. Helaas moet ik op zoek naar een nieuwe baas, omdat mijn baasje in verband met werk moet verhuizen. Ik ben opgegroeid in een gezinssituatie.
Ben gewend aan andere honden, katten en kippen en erg sociaal. Ik ben niet echt gewend aan het leven in de drukke stad dus daarvoor niet geschikt. Ik ben wel een actieve kerel die wat uitdagingen en beweging nodig heeft, zoals elke mechelaar eigenlijk.
Denk u dat u het juiste baasje voor mij bent? Neem dan contact op en wie weet woon ik dan binnenkort wel bij u.

naar boven


Chula
Hallo,
Mijn naam is Chula en ik ben een grote herder, alfa teef van 7 jaar oud. Als jonge hond was ik van een dakloze alcoholist en die heeft mij afgegeven aan een mevrouw. Ik was toen drachtig en heb gelukkig veilig mijn pups in huis kunnen krijgen. Helaas is de thuissituatie van mijn vrouwtje veranderd en kan ik niet meer bij haar en mijn mensenkinderen wonen.
Ik zit nu in een heel klein hokje in het asiel. Ik vind het daar natuurlijk helemaal niet leuk! Zoals gezegd ben ik een echte alfa teef, ik kan prima met alle reuen, maar met andere teven is het wat moeilijker. Ik ben dan namelijk nogal bazig………. Ik loop goed mee aan de riem, maar wel het liefst voorop. Ik ben erg aanhankelijk en dol op knuffelen.
Geweldig met kinderen! Ik ben dus gewend aan in een huis wonen en kinderen. Bent u het duidelijke maar ook lieve baasje dat ik zoek? Dan horen we graag van u.
Chula verblijft in asiel in Spanje.

naar boven


Toby
Hoi allemaal
Ik ben Toby en samen met Chica( zie andere advertentie) ben ik afgestaan. Ik zit nu dus ook in plaats van een lekker huisje in een klein hokje en dat vind ik niet echt leuk!
Ik ben een Corgi mix en ben 6 jaar oud. Ik ben gek van kinderen, kan het goed met andere honden vinden en ben dol op knuffels. Ik loop netjes mee aan de riem en ga graag mee voor een wandeling.
Ik ben op zoek naar een nieuw plekje met lieve baasjes waar ik voor altijd mag blijven.
Toby verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Chica
Hoi Mijn naam is Chica en ik ben een Labrador mix dame van 5 jaar. Ik ben afgestaan door mijn baasje, heb dus in huis geleefd en zit nu ineens in een klein hokje. Daar word ik niet echt heel gelukkig van. Ik krijg nu niet zoveel beweging en dat is ook wel aan mijn gewicht te zien, ik moet bij mijn nieuwe baasjes dus op dieet en flink in beweging komen.
Ik ben gek op kinderen, kan het goed met andere honden vinden en ik heb een lief zacht karakter. Ik loop graag en netjes aan de riem, ben gek op aandacht en lekker languit in de zon liggen. Heel graag wil ik weer mijn eigen plekje bij baasjes die lekker veel tijd hebben om met mij te wandelen en vooral heel veel te knuffelen.
Chica verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Sally (gereserveerd)
Hallo daar
Ik ga me even voorstellen, mijn naam is Sally. Ik ben een dame op leeftijd, ben al 10 jaar en ik heb geen tandjes meer. Ik ben hier in Spanje gevonden, zwervend samen met mijn vriendje. Gelukkig ben ik gered, ze denken dat ik altijd gebruikt ben om pups te krijgen en nu niet meer nodig was.
Ik ben een klein dametje en weeg nog onder de 5 kilo en oh ja ik ben dol op koude melk. Ik zou heel graag nog een paar jaartjes genieten van een lekker warm zacht mandje bij lieve baasjes. Ik ben negatief getest op mediterrane-ziekten en gesteriliseerd.
Sally verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Sawa(gereserveerd)
Hoi
Ik ben Sawa , een mooi Schnauzer mix meisje van ongeveer 2, 5 jaar oud. Ik ben een niet al te groot dametje, 47 cm hoog en ik weeg 9 kilo. Met andere honden kan ik het goed vinden, naar mensen toe ben ik in het begin een beetje voorzichtig en verlegen maar dit is snel over. Waar in heb gewoond waren ook kinderen dus die ben ik gewend.
Ik ben op zoek naar een fijn plekje voor mezelf. Ik ben helemaal klaar om te reizen, alleen nog een lekker mandje bij lieve baasjes die tijd en geduld hebben om mijn zelfvertrouwen te laten groeien. Misschien is dat wel bij u??
Sawa verblijft in een kennel in Spanje

naar boven


Sandy (gereserveerd)
Hallo
Ik zal me even netjes voorstellen, mijn naam is Sandy. Ik ben een terriër mix van 4 jaar oud. Mijn leven is tot nu toe niet altijd even leuk geweest, ik leefde op straat en moest mezelf zien te redden. Een paar maanden geleden ben ik gelukkig gered met mijn pups (die hebben nu hun eigen plekje gevonden) en zit sindsdien veilig in de shelter.
Ik ben een lief, wat verlegen dametje en ik kan heel goed klimmen. Dus ik moet wel een tuin met hele hoge hekken of altijd in de gaten gehouden worden als ik buiten alleen ben. Want ik klim hier ook zo over het hek heen. Maar buiten dat ben ik gewoon een lieverd die heel graag een baasje wil die voor me zorgt en waar ik veilig ben. Bent u dat baasje voor mij??
Sandy verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Emma
Hallo,
ik ben Emma en ik ben nu ongeveer 3 jaar oud. Ik ben een lieve maar wel heel erg verlegen Foxterrier mix dame. Ik ben uit de perrera gered en toen zag ik er heel slecht uit.
Gelukkig ben ik nu weer helemaal mooi. Ik kan met alle honden overweg en katten negeer ik.Ik ben gewoon heel lief en rustig. Wel heb ik Leishmania maar dat is prima onder controle met een tabletje per dag.
De andere Mediterrane ziekten ben ik negatief op getest. Verder ben ik gechipt, ingeënt en gesteriliseerd dus klaar om op reis te gaan naar een fijn plekje voor mezelf. Bij iemand die heel veel liefde en tijd voor mij wil nemen omdat ik zo bang en verlegen ben.
Emma verblijf in een kennel in Spanje.

naar boven


Cosmo (gereserveerd)
Hoi!
Mijn naam is Cosmo een mooie Schotse Collie reu van ongeveer 6 jaar oud. Ik ben aan de poort van het dodingsstation achtergelaten. Waarom? Dat weet niemand. Ik heb een beetje een vreemd ondergebit dat staat scheef en steekt een beetje uit. De dierenarts heeft mijn tanden gereinigd, zover ze hier kunnen zien heb ik er verder geen last van. Alleen wat meer kans op tandsteen. En ach zeg nou zelf het maakt me wel speciaal toch? Ik weeg zo’n 18 kg. Momenteel verblijf ik in de kennel en wacht op een nieuwe lieve baas, deze keer voor altijd!

naar boven


Jilly
Hoi hoi
Ik zal me even netjes voorstellen, mijn naam is Jilly. Waarschijnlijk ben ik een mix van een Griffon en Duitse Staander. Ik ben ongeveer 51 cm en ik weeg 21 kilo. Ik ben een lief meisje, een beetje verlegen bij mensen maar andere honden vind ik helemaal geweldig. Ik ben nog jong, nog maar net een jaar oud dus ik zal nog wel wat moeten leren.
Ik wil heel graag mijn eigen plekje bij mensen die veel met mij willen wandelen en werken en vooral heel veel met me willen knuffelen.
Jilly verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Fenix
Hoi,
Mijn naam is Fenix, een mooie mix reu van ongeveer 1 ½ jaar oud. (Waarschijnlijk geboren okt 2017) Ik ben een energieke, vriendelijke kerel die graag de wereld wil ontdekken. Ik ben een intelligente vent. Kan het goedvinden met andere honden en ook mensen vind ik geweldig! Ik ben als pup hier in Spanje geadopteerd, maar helaas werd mijn baasje ziek en ben ik nu weer terug. Ik verblijf momenteel in een kennel. Ik ben getest op mediterrane ziekten allemaal negatief. Omdat ik zo’n actieve enthousiaste vent ben plaatsen ze mij liever niet bij hele kleine kinderen. Niet omdat ik ze wat zal doen, maar in mijn enthousiasme kan ik ze weleens omverspringen of lopen…………..
Ik ben gewend om aan de riem te lopen maar ben dan wel erg druk met mijn omgeving ontdekken Ik zou het beste op mijn plek zijn bij een baasje dat veel met mij wil doen. Samen lekker hardlopen bijvoorbeeld. Denk u dat dat u het baasje voor mij bent, neem dan contact op en wie weet woon ik dan binnenkort wel bij u?naar boven


Gordi
Hoi hoi,
Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Gordi een mooie mix dame van bijna 4 jaar oud (geboren 20-10-2015). Ik ben door mijn baasje naar de shelter gebracht omdat de andere hond in huis mij steeds ging pesten ik dat niet zo leuk vond. Ik heb nu een beetje overgewicht, omdat ik niet veel beweeg, ze zijn daar wel mee bezig hier in Spanje.
Ik vind andere honden best leuk zolang ze rustig zijn en niet vervelend tegen me doen. Ik ben gewend aan kinderen, loop netjes mee aan de riem en negeer andere honden dan eigenlijk meestal.
Ik wil heel graag weer mijn eigen huis, met lieve baasjes die fijn met me gaan wandelen. Ik ben helemaal gezond, negatief getest op ziektes en zoek dus alleen nog een lekkere mand.

naar boven


Beto
Hallo daar
Mijn naam is Beto, een mooie Boxer/Breton mix van bijna 6 jaar oud (geboren 05-09-2013). Ik heb altijd in een huis gewoond, maar opeens wilde mijn baasjes me niet meer en hebben ze maar de shelter hier gebracht.
Ik kan goed overweg met kleinere reuen en met teefjes. Ik loop netjes aan de riem maar het liefst met een harnas. Ik luister goed en begin wat commando’s te leren. Geen ziektes, alles is negatief getest, ik ben gecastreerd, heb al mijn prikken gehad en dus helemaal klaar om te reizen. Nu alleen nog lieve baasjes die fijne grote wandelingen met mij willen maken en lekker willen knuffelen. Misschien bent u dat baasje wel voor mij??

naar boven


Simba 2 (gereserveerd)
Dag allemaal,
Ik stel me even netjes aan u voor zoals dat hoort voor een echte heer. Ik ben Simba een mooie Bretonse Spaniël man van ongeveer 9 jaar oud. Ik ben gevonden zwervend op straat. Nu verblijf ik veilig in het asiel hier in Spanje. Natuurlijk wil ik heel graag een eigen thuis met lieve baasjes. Ze denken dat ik al eerder een thuis heb gehad, maar er is verder helaas niet zoveel van mijn geschiedenis bekend.naar boven


Georgio
Hoi allemaal
Ik ben Georigo, een Podenco Maneto van ongeveer 3 jaar oud. Ik zit al een tijdje samen met mijn broer (zie andere advertentie) hier in de shelter in Spanje. Hiervoor hadden we niet zo’n fijn leven, we zaten aan de ketting en eigenlijk keek niemand naar ons om. Ik ben de meest zelfverzekerde, kan het prima vinden met andere honden en ben gek op mensen. Ik ben heel graag bij mijn baasje in de buurt. Ik heb mooie grote oren en korte pootjes, een Podenco met Teckel formaat dus. En wel een jachtinstinct. Ik word daarom ook niet geplaatst bij katten, omdat ik daar achteraan zal gaan.
Ik zoek een baasje met ervaring en lekker veel tijd om te wandelen die geduld heeft om mij het loslopen aan te leren en wie weet wel op cursus te gaan. Bent u dat baasje voor mij???

naar boven


Honey
Hai,
Mijn naam is Honey, ik ben gevonden op de weg hier in Spanje. Vervolgens hebben zij mij naar de dierenarts gebracht. Helaas had ik geen chip, en er is ook niemand mij komen zoeken. Nu verblijf ik in het asiel. Ik ben een wat onzekere maar lieve meid. Door mijn onzekerheid blaf ik eerste even naar vreemde/nieuwe honden. Daarna is er niets meer aan de hand en kan ik het prima vinden met andere honden. Naar mensen ben ik vriendelijk en aanhankelijk. Ik heb nog veel energie en vind het heerlijk om te rennen en spelen, ik ben dan ook pas 10 maandjes oud. Ik zal natuurlijk nog het één en ander moeten leren. Maar als u voor mij een warm mandje heeft dan beloof ik dat ik erg mijn best zal doen. Ze denken dat ik een herder-kruising ben. Ik heb één flapoortje en één rechtopstaand oortje. Ik weeg ongeveer 20 kg, veel zwaarder of groter zal ik niet worden. Heeft u een thuis voor mij en ook de tijd en liefde om mij te begeleiden in mijn onzekerheid en mij veel te leren? Als u daarnaast dan ook de energie heeft om lekker met mij te wandelen, dan kom ik heel graag bij u wonen!

naar boven


Leona
Hoi allemaal,
Mijn naam is Leona, ik ben een lieve maar nog een beetje bange dame van 6 jaar oud (14-03-2013). Ik weeg 17 kilo en mijn schofthoogte is 44 cm. Hier in Spanje leefde ik bij een geiten herder die niet zo heel goed voor me zorgde. Ik heb daar vaak pupjes gekregen die gelukkig altijd door hulp van een lieve mevrouw een huis vonden.
Mij wilde hij niet afstaan of laten steriliseren, nu is hij overleden ben ik veilig in de shelter hier beland. Maar ik ben nog niet zo heel erg aan mensen gewend, dit gaat wel steeds beter hoor omdat ze zo lief zijn hier. Ik zoek een baasje met honden ervaring en het liefst niet bij al te kleine kinderen. Een ander honden vriendje zou ik wel leuk vinden.
Ik ben een beetje verlegen maar hier in Spanje groeit mijn zelf vertrouwen met de dag. Oh ja, ik heb wel Leishmania maar in hele lichte vorm. Ik krijg daar een pilletje voor en heb er totaal geen last van . Bent u dat baasje met ervaring en wilt u lekker met mij wandelen en knuffelen? Misschien woon ik dan straks wel bij u!

naar boven


Rusty
Hallo allemaal
Ik zal me even aan u voorstellen, mijn naam is Rusty en ik ben een Pattendale Terrier van ongeveer 1 jaar. Ja ik zie er mooi en lief uit, ik ben ook lief en knuffelig met mensen maar voordat u nu denkt , ja die Rusty mag bij mij in een lekker mandje liggen moet u toch even verder lezen want ik ben zeker lief maar niet één van een makkelijkste.!!!
Ik ben namelijk een jager, een echt jachthond dus ik kan niet bij katten, konijnen, vogels, eenden kippen enz enz in huis geplaatst worden en met uitlaten zeker in het begin aangelijnd anders ga ik mijn neus achterna en ben er vandoor.
Beweging is het allerbelangrijkste voor mij, als ik dat niet doe nou dan ben ik echt niet leuk hoor, sterker nog dan word ik vervelend en zou lelijk kunnen gaan doen naar andere honden ( hier in Spanje waar ik in de shelter zit met helaas veel te weinig tijd voor beweging heb ik al flink gesnauwd door het gaas naar een paar andere honden). Dus ik moet echt een baas die alle tijd heeft om lang en veel met me te wandelen.
Hondencursus, ja leuk alleen moet u wel weten dat ik ook daar een strenge duidelijke hand nodig heb anders is mijn concentratie zo weg en ga ik mijn eigen gang, wij Pattendales zijn nogal eigenwijs namelijk. En oh ja, u moet geen hekel hebben aan modderpootjes van mij in huis, ik hou nogal van graven.
Maar ik heb ook hele goede kanten hoor, zo heb ik een korte vacht die alleen op zijn tijd flink geborsteld moet worden. En ik ben een hele grote kindervriend. Maar ook daarvoor geldt wel weer dat ik goed consequent opgevoed moet worden zodat ik weet dat ik niet de baas ben.
Al met al heb ik nog al wat eisen voor een baasje, hij of zij moet goed weten dat ik een jachthond ben, intelligent en loyaal maar wel met die jachtneus, als ik iets ruik ga ik er echt vandoor. Ik moet elke dag flink bewegen, ik zoek een huis met een grote tuin en veel wandel ruimte in de buurt waar geen andere kleine dieren zijn waar ik achteraan kan gaan. En een baasje met ervaring met jachthonden die duidelijk en consequent naar mij is, streng maar wel met knuffels op zijn tijd. Denkt u dat baasje bent met ervaring en die mij kan geven wat ik zoek en me ook begrijpt met mijn jachtneus?? Misschien kom ik dan wel bij u wonen!!!!

naar boven


Alistair
Hallo allemaal,
Ik zal me netjes aan u voorstellen. Mijn naam is Alistair een mooie grote rottweiler reu van 5 jaar oud. Helaas verblijf ik al bijna 4 jaar in de kennel,ze waren me een beetje vergeten. Ik ben een zachte kerel die het goed kan vinden met teefjes, reuen en ik dat is niet zo'n goed idee. Zeker geen dominante reuen! Ik krijg graag aandacht of een knuffel, en ben ook graag actief bezig. Lekker mijn energie kwijtraken. Ik ben op zoek naar een lief baasje die mij knuffels en beweging kan geven, ervaring met rottweilers is een pre.

naar boven


Hope
Dag dag,
Ik ben Hope, één van drie pups uit een nestje van zeven. Gevonden op straat hier in Spanje. Twee hebben al een thuis gevonden en twee worden bemiddeld door een andere organisatie en wij drie dus, we zijn met de fles grootgebracht en verblijven bij een opvang hier in Spanje.
Hope is een teefje. Mijn twee broertjes staan in een advertentie elders. Momenteel ben ik ongeveer 4 1/2 maand oud en heb al mijn prikjes gehad. Ik ben dus bijna klaar om te reizen alleen wat nog mist is een baasje om naar toe te gaan! Ik heb nu een schofthoogte van 39 cm en zal waarschijnlijk uitgroeien tot midden maat. (ongeveer 50 cm schofthoogte) Heeft u een lekker mandje voor mij?

naar boven


Video's van de pups
naar boven


Bronte
Dag dag

Ik ben Bronte, één van drie pups uit een nestje van zeven. Gevonden op straat hier in Spanje. Twee hebben al een thuis gevonden en twee worden bemiddeld door een andere organisatie. en wij drie dus, we zijn met de fles grootgebracht en verblijven bij een opvang hier in Spanje. Mijn zusje Hope staat in een advertentie elders hier.
Momenteel ben ik bijna 6 maanden oud en heb al mijn prikjes gehad. Ik ben dus bijna klaar om te reizen alleen wat nog mist is een baasje om naar toe te gaan! Ik weeg ongeveer 20 kilo en zal waarschijnlijk uitgroeien tot midden maat. (ongeveer 55cm schofthoogte) Heeft u een lekker mandje voor mij? Bronte verblijft met zijn zus bij opvang in Spanje.

naar boven


Lump
Hoi!!!
Ik ben Lump, een Duitse Herder/Mastin mix vent van ongeveer 3 jaar. Ik ben een flinke jongen en weeg 35 kilo. Een paar jaar geleden ben ik gered hier in Spanje en heb een tijd bij mensen met andere honden en ook katten gewoond. Katten vind ik niet leuk, honden wel. Ik word niet geplaatst bij katten, ik ga er achter aan en ik doe ze pijn.
Ik ben een lieve sociale vent, zowel met honden en mensen. Kinderen zal ik ook leuk vinden alleen ben ik zoals mijn naam al zegt wel een beetje lomp dus opletten moet wel. Ik zal kinderen niet bewust pijn doen maar ze wel omver kunnen lopen.
Ik ben een gezonde speelse vent en zou graag een eigen plek willen in plaats van de kennel waar ik nu zit. Misschien wel bij u?????

naar boven


Jasper
Dag allemaal,
Mijn naam is Jasper een mooie grote Podenco man van ongeveer 25 kg. Ik ben gevonden hier in Spanje door een Nederlandse mevrouw. Ik woonde bij haar samen met 3 honden en katten, ik was toen nog een jonge pup. Toen ik ouder werd kwam het jachtinstinct naar boven en ging ik achter de katten aan. Dat ging natuurlijk niet goed, ik ben toen in de kennel terechtgekomen en helaas ben ik daar nog steeds. Inmiddels ben ik gecastreerd en daardoor wat rustiger geworden maar..he ik ben wel een podenco, dus en vrolijk speels en actief en nog grappig ook. Ik ben inmiddels 2 à 3 jaar oud. Heeft u een lekkere mand voor mij en ook ervaring met podenco's, enne geen katten. Andere honden is geen probleem dat vind ik alleen maar leuk en gezellig.

naar boven


Carrie
Dag allemaal,
Ik zal me even netjes aan u voorstellen. Mijn naam is Carrie een meisje van ongeveer 2,5 jaar oud. Ik ben gevonden op de we in September 2018. Een trillend klein ding zonder haar en een hele slechte huid, zo werd ik omschreven. Ik ben toen bij de dierenarts geweest en ik bleek Leishmania te hebben. Meteen is met de behandeling begonnen. (Milteforan) Ik knapte al heel snel op en mijn haar groeide weer terug. Ik krijg nu alleen nog dagelijks allopurinol, de Leishmania is daarmee nu onder controle. Ik ben dol knuffelen en doe dan mijn ogen dicht. Ik kan samen met katten (die honden gewend zijn) en ook andere honden is geen probleem, al kan ik soms wat bazig zijn. Kou? Daar hou ik niet van, als ik mijn jas niet aanheb ren ik snel weer naar binnen. Ik weeg ongeveer 8 kg. Heeft u een warm mandje voor mij?

naar boven


Ilex
Hoi allemaal
Ik ben ILex, een Bodeguero mix van 2 jaar. Een vrolijke speelse vent van 15 kilo. Als pup ben ik hier gevonden in Spanje en moest helaas na adoptie toch weer terug naar de shelter hier. Daar wacht ik nu op een leuk baasje met niet al te jonge kinderen. Ik ben nog al speels en wil geen ongelukken maken. Andere honden vind ik allemaal leuk.
Bent u dat actieve baasje voor mij? Ik hou van wandelen en spelen en heb wel beweging nodig.

naar boven


Bronson
Hallo daar
Mijn naam is Bronson, een Mastin kruising van ruim 2 jaar oud. Ik weeg 25 kilo en ben ongeveer 60 cm groot. Ik zal niet meer groter worden, dus een mooie middenmaat. Ik heb een mooie dikke zwart met wit en bruine vacht. Samen met mijn broertje ben ik gevonden en sindsdien zit ik hier in de shelter. Ik ben een vriendelijke vent met veel energie en hou van erg van knuffelen en aandacht. Ik geef ook graag kusjes.
Ik loop al netjes mee aan de riem en hoewel ik er groot en sterk uitzie valt dat best mee, ik trek nog wel wat maar dat gaat met oefenen en trainen vanzelf goed komen. Ook ben ik best slim dus een leuke cursus samen met mijn baasje zou ik heel leuk vinden. Andere honden, kinderen (wel opletten, want ik ben enthousiast) mensen, ik vind alles leuk en lief zolang ik maar kan knuffelen.
Ik zit mijn hele leven al hier in de shelter en ik zou zo graag een eigen plek willen bij een baasje die veel tijd voor lange wandelingen met mij heeft. Ik ben negatief getest op ziektes en ben gecastreerd en dus klaar om te reizen. Misschien woon ik binnenkort wel bij u???
Bronson verblijft in een kennel in Spanje.

naar boven


Seb
Hoi allemaal
Mijn naam is Seb, ik ben een flinke mix Mastin/Labrador en ben geboren op 13-12-2017. Ik weeg nu 28 kilo en ik zal best nog wat zwaarder worden. Ik ben een speelse vent maar in het begin wel verlegen en een beetje bang met nieuwe mensen en dingen. Eenmaal gewend ben ik helemaal op mijn gemak. Ik zit mijn hele leven hier al in de shelter, mijn broers en zussen hebben hun eigen mand al gevonden, nu ik nog. Ik wil heel graag alles leren en zoek leuke baasjes die met mijn aan de slag willen. Wilt u mijn baas worden??

naar boven


Harris
Hoi
Mijn naam is Harris, een speels reutje van ongeveer 1 jaar oud. Samen met mijn broer ben ik in de perrera terecht gekomen waar we gelukkig snel uitgehaald werden. Ik was toen erg mager maar gelukkig ben ik nu weer helemaal aangesterkt.
Ik ben een zelfverzekerde vent die het prima kan vinden met andere honden en ook met mensen. Ik hou van rennen en spelen dus bent u de actieve baas die lekker met mij aan de slag wilt?? Laat dan snel iets van u horen dan woon ik misschien binnenkort bij u.

naar boven