Honden ter adoptie in Nederland


Onderstaande honden zijn al in Nederland - Hiervoor maken wij gebruik van opvanggezinnen.


Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman adopties@hondzoekthuis.org of bel: 0641696267(onze adoptieconsulent)
bereikbaar: Maandag t/m Vrijdag van 14:00 tot 16:00Klik op de naam van de hond.

Bronson, Lena en Pancho
Bronson
Mijn naam is Bronson maar mijn opvang noemt me Bronzo. Vanaf jonge pup heb ik in Spanje in het asiel gezeten. Nu verblijf ik bij een opvang in Nederland (Ewijk) Ik was natuurlijk niets gewend, behalve het asielleven.

Maar ik doe het hier zo ontzettend goed, groei (figuurlijk) met de dag. Ik ben eigenlijk gewoon een “grote” vriendelijke beer van bijna 3 jaar oud (geb 1/3/2017) Ik heb een schofthoogte van 55 cm en weeg zo’n 25 kg.

Ik leef hier bij mijn opvang met andere honden, en mijn opvang heeft tevens een dagopvang en uitlaat service. Er komen hier dus heel veel honden en in het begin vond ik dat wat spannend. maar ik kom steeds meer los. Natuurlijk zijn er nog wel dingen die ik spannend vind, daardoor ben ik soms wat timide.

Ik schrik nog snel maar herstel ook steeds sneller. Ik ben een echte knuffelbeer maar ik hou niet zo van opdringere mensen. Ik benader iedereen wel vriendelijk en rustig. Ik ben op zoek naar een thuis met lieve rustige baasje die consequent zijn en zich realiseren dat ik wel een verleden heb en mij de tijd en de ruimte geven om nog meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Mijn opvang zegt dat u er dan een geweldige trouwe en aanhankelijk vriend voor het leven voor terug krijgt!

Bronson is (na afspraak) te bezoeken bij zijn opvang in Ewijk. Waar ook de mogelijkheid is om even samen te spelen, knuffelen of wandelen.

Bronson heeft een eigen plekje op het web.

Bronson klik op de link om Bronson te bekijken. Pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

naar boven

Lena (gereserveerd)
Hallo allemaal,
Mijn naam is Lena een vrolijk speels meisje van ongeveer 5 maandjes oud. (geb 01-08-2019) Ik ben in Spanje samen met mijn broers en zusjes gered van een jager. Nu verblijf ik in Nederland in een opvanggezin. Ik ben een vrolijk meisje dat graag speelt hier samen met de andere honden. Mijn moeder is een kleine Podenco en mijn vader een Braco.
Ik zal een middelmaatje worden ik ben de kleinste van het nestje. Ik weeg nu zo’n 8 kg en heb een schofthoogte van 41 cm. Ik ben inmiddels zindelijk en samen met de andere honden kan ik ook al even alleen zijn. Kinderen vind ik erg leuk. Bent op zoek naar een aanhankelijk, energiek en speels vriendinnetje? Dan ben ik dat misschien wel. Neem gerust contact op dan kunnen we eens kennismaken.

Lena is (na afspraak) te bezoeken bij haar opvang in Hendrik Ido Ambacht.

naar boven

Pancho


Dag allemaal,

Mijn naam is Pancho een verlegen mooie man van bijna 2 jaar oud. Omdat ik ook nog zwart ben had ik in Spanje 0,0 kans op plaatsing. Daarom verblijf ik nu bij een lieve opvang in Nederland. Ik ben een mix Herder/Retriever. Omdat ik nog best jong ben kan ik nog heel veel leren. Ik woon hier samen met andere honden, reuen en teven en ben daarin heel sociaal en speels. Ik ben eerder onderdanig dan dominant.
Ik ben keurig zindelijk en heb geen last van voer of baknijd. Ik heb een lief, bescheiden, rustig en zachtaardig karakter. Maar ook wat terughoudend en afwachtend, zeker bij mensen die ik nog niet ken. Ik loop keurig mee aan de lijn. Buiten jaag ik niet achter katten aan, hoe ik daar in huis op reageert is niet bekend.
Ze zoeken voor mij een lieve geduldige, en ervaren adoptant, (liefst een vrouwelijke, vanwege zijn onzekerheid naar mannen toe). Een andere stabiele hond waar ik mij aan kan optrekken, zou heel fijn zijn. En.Ik vind een hondenmaatje gewoon ook heel leuk! Mijn opvangmama zegt dat mijn toekomstige baasje als ze mij de tijd geven en mij rustig benaderen en begeleiden in mijn onzekerheid aan mij een trouwe vriend voor het leven krijgen. Denkt u dat u het juiste bazinnetje voor mij bent? Neem dan contact op en wie weet kunnen we dan binnenkort eens rustig kennis maken.

PANCHO is (na afspraak) te bezoeken bij zijn opvang in Valthermond.

naar boven