Honden ter adoptie in Nederland


Onderstaande honden zijn al in Nederland - Hiervoor maken wij gebruik van opvanggezinnen.


Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, belt of mailt u
dan naar Mona Koopman 06-41696267 of Monique Kuijper 06-40725268 (onze adoptieconsulenten)
bereikbaar: Maandag t/m Zaterdag van 14:00 tot 16:00Pancho

Pancho


Dag allemaal,

Mijn naam is Pancho een verlegen mooie man van bijna 2 jaar oud. Omdat ik ook nog zwart ben had ik in Spanje 0,0 kans op plaatsing. Daarom verblijf ik nu bij een lieve opvang in Nederland. Ik ben een mix Herder/Retriever. Omdat ik nog best jong ben kan ik nog heel veel leren. Ik woon hier samen met andere honden, reuen en teven en ben daarin heel sociaal en speels. Ik ben eerder onderdanig dan dominant.
Ik ben keurig zindelijk en heb geen last van voer of baknijd. Ik heb een lief, bescheiden, rustig en zachtaardig karakter. Maar ook wat terughoudend en afwachtend, zeker bij mensen die ik nog niet ken. Ik loop keurig mee aan de lijn. Buiten jaag ik niet achter katten aan, hoe ik daar in huis op reageert is niet bekend.
Ze zoeken voor mij een lieve geduldige, en ervaren adoptant, (liefst een vrouwelijke, vanwege zijn onzekerheid naar mannen toe). Een andere stabiele hond waar ik mij aan kan optrekken, zou heel fijn zijn. En.Ik vind een hondenmaatje gewoon ook heel leuk! Mijn opvangmama zegt dat mijn toekomstige baasje als ze mij de tijd geven en mij rustig benaderen en begeleiden in mijn onzekerheid aan mij een trouwe vriend voor het leven krijgen. Denkt u dat u het juiste bazinnetje voor mij bent? Neem dan contact op en wie weet kunnen we dan binnenkort eens rustig kennis maken.

PANCHO is (na afspraak) te bezoeken bij haar opvang in Valthermond.

naar boven