Honden ter adoptie in Nederland


Onderstaande honden zijn al in Nederland - Hiervoor maken wij gebruik van opvanggezinnen.


Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman of Monique Kuijper adopties@hondzoekthuis.org of bel: 0641696267 of 0640725268 (onze adoptieconsulenten)
bereikbaar: Maandag t/m Vrijdag van 14:00 tot 16:00Nino

Nino
Lieve en mooie Nino is op zoek naar zijn forever home
Nino is zover. Hij is al enige tijd in Nederland (Rotterdam) en is aardig aan het huiselijke leven gewend. Dus hier het profiel van Nino. Nino is een mooie grote jongen met een schofthoogte van 70 cm van zes jaar oud. Nino was duidelijk niet gewend om binnen te leven en moest even leren dat je buiten plast. Dat gaat al een stuk beter, maar om die reden slaapt hij ’s nachts nog wel in een bench, dat gaat heel goed. Nino is een superlieve en aanhankelijke jongen en zorgt er dan ook voor dat hij vooraan staat als er knuffels uitgedeeld worden. Nino loopt keurig mee aan de riem. Hij is dol op andere honden in alle soorten en maten. Wanneer hij andere honden tegenkomt, wil hij wel eens gaan piepen en blaffen omdat hij zo graag naar die andere honden wil. Nino wordt nog makkelijk afgeleid wanneer hij zijn behoeften moet doen, dit kan in het begin wat meer tijd vergen. Autorijden vindt Nino geen probleem. In huis volgt Nino zijn pleegmoeder nog veel. Wanneer je een adoptiehond daar vrij in laat, zal dat gedrag vanzelf overgaan. Het alleen-zijn moet opgebouwd worden. En Nino zou geen Galgo zijn als hij niet een beetje dieventrekjes zou hebben; Dus houd je boterhammen in de gaten. Kinderen zijn geen probleem. Wanneer ze Nino met respect behandelen vindt hij alles best. Katten en Nino is niet zo’n goed idee, we weten niet of hij ze echt wat zal doen, maar met rust laten zal hij ze zeker niet! Daarom liever een thuis zonder katten.

Wat zoeken we voor Nino?
Mensen die windhonden-ervaring hebben, die weten wat het inhoudt om een rescue in huis te hebben. Mensen die Nino ruimte geven om helemaal zichzelf te worden. Die de tijd nemen om aan zijn alleen-zijn te werken. Mensen die gewoon een lekkere knuffelkont zoeken.
Nino is positief getest op Leishmania. Hij slikt hiervoor nu dagelijks medicijnen. Dit betekend dat er extra voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Bij interesse wordt u daarover bijgepraat.

Nino wordt voor ons bemiddeld door Jacqueline Teunissen.

naar boven