Herplaatsers in Nederland


Deze honden zijn in Nederland, maar moeten herplaatst worden.


Het adoptiebedrag voor een herplaatshond is € 195,-

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman of Monique Kuijper adopties@hondzoekthuis.org (onze adoptieconsulenten)

Klik op de naam van de hond.

Lucy Lu en Bella
Lucy Lu en Bella
Deze twee oudere dames met een verhaal zijn noodgedwongen op zoek naar een nieuw thuis. In verband met ziekte van het baasje. Lucy is een HzH hond die als pup in 2012 naar Nederland is gekomen. Helaas bleek zij na veranderingen in de situatie van haar adoptiegezin niet meer te passen en is zij na wat omzwervingen herplaatst bij een lieve baas. Bella was daar al en is uit een slechte situatie is gehaald. Lucy is samen met Bella dikke vriendinnen geworden en het zou fijn zijn als beiden dames bij elkaar kunnen blijven. Omdat alleen Lucy een HzH-hond is bemiddelen wij in principe alleen voor Lucy maar zoals gezegd het zou heel fijn zijn als de dames bij elkaar kunnen blijven. Al weten we dat het moeilijk zal worden. Beiden dames zijn 9 jaar oud en verblijven nu samen tijdelijk bij een lieve mevrouw. Lucy is een wat nerveuze dame die duidelijke leiding en regelmaat nodig heeft. Bella is in het begin wat angstig en heeft even tijd nodig.
Beiden dames zijn actief, erg lief en aanhankelijk. Lucy vindt water erg leuk. Alleen zijn is wat moeilijk maximaal 2 uur lukt nu zonder serenade, maar als dat langzaam wordt opgebouwd dan kunnen ze dat prima aanleren. Lucy blaft aan de lijn wat naar andere honden maar los speelt ze graag. Beiden zijn goed opgevoed en gehoorzaam uiteraard zullen we in een nieuwe situatie wel wat tijd nodig hebben om te wennen.
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente)


naar boven